Tämä osa on hieman turhahko, mutta tein tämän huvin vuoksi, koska kuvat olivat jo valmiina. :D

********************************************************************************

958473.jpg

Riku sopeutui uuteen kotiinsa ja perheeseensä. Siennasta ja hänestä tuli heti ystävykset ja Sienna alkoi pitää tätä vierasta miestä jo isänään.

958479.jpg

Hoidettuaan (uutta) tytärtään hetken aikaa, Riku lähti kaupungille ostelemaan jotakin mukavaa. Ensimmäisenä hän meni vaate kauppaan ja osti perheelleen vaihtovaatteita.

958475.jpg

Riku ihastui hyväntuoksusiin naisten hajuvesiin ja halusi että María tuoksuisi juuri tältä. Hänhän rakasti ruskeahiuksisia ja hajuvedeltä tuoksuvia naisia. :) Hinta ei rikasta miestä hätkäyttänyt. Riku hymyili, ajatellessaan kuinka María innostuisi lahjasta.

958482.jpg

Tässä hieman uudistunut Riku. Hiuksille ei voitu tehdä mitään, koska ne olivat liian lyhyet. :D

958490.jpg

Hymyilevä ja soma pari. <3

958493.jpg

958497.jpg

Ja taas synttäreiden juhlimista. Neljä kynttilää kauniissa kakussa ja vihdoin Sienna osasi itsekin puhaltaa ne sammuksiin.

958506.jpg

Tällainen tytöntyllerö Siennasta kasvoi. Hän oli ihan loppu synttäreiden jälkeen, joten hän kiukutteli ja oli vihaisellapäällä. Hän halusi nukkua lattialla, vaikka Riku yritti viedä häntä omaan huoneeseensa nukkumaan uuteen sänkyyn, koska huomenna olisi koulupäivä. :)

958508.jpg

Sienna nousi lattialta ja konttasi sänkyynsä. María laittoi tytölle yöksi saparot. Ihan nätti tyttönen Sienna onkin. :)

958590.jpg

958591.jpg

Vanhemmille jäi vihdoinkin aikaa kaksisteen ololle, kun Sienna nukkui vihdoinkin pitkiä yöunia. María valmisti porsaankyljyksiä ja muuta pöperöä. Riku oli oikea herrasmies.

958592.jpg

Ja Riku syötti Maríalle tämän omia valmistamia ruokia. Mutta kyllä naiselle maistuikin, en tiedä maistuiko sitten Rikulle, kun halusi ruokansa pois omalta lautaseltaan... :D

958514.jpg

KÄÄKS! Taas tämä sinimusta laatikko ilmestyi kuvaan. María oli ensiksi ihan kauhuissaan, mutta uskoi lopulta, että Riku ei ollut samanlainen kaamea mies kuin Ano...

958516.jpg

958517.jpg

...joten hän suostui Riku Karpalon romanttiseen kosintaan. Tämä on todella kauniimpi sormus kuin Ano antoi ja toivottavasti myös tuleva yhteinen taival on samanlainen. Maria ajatteli ihastuneena.

958521.jpg

Seuraava päivä. Sienna oli vihdoin virkeämmällä tuulella. Hän puki kouluun hieman hienompaa päälle ja asetti hymyn kasvoille. :)

958523.jpg

Tässä muuten Siennan uudistunut huone. Väri pysyi hieman samana. Pienen opiskelijan viihtyisä pieni opiskelunurkkaus.

958632.jpg

Siennalle kukaan ei antanut aamupalaa, joten tyttörukka joutui tyytymään tuoremehuun.

958635.jpg

Vihdoin talossa oli muutakin kuin lasten ääniä, kun vanhemmat viitsivät nousta sängystään. Riku leikitti tytärpuoltaan ja opetti tälle tanssinalkeet heti näin aamusta. :D

958642.jpg

Maríakin sai itsensä vihdoin valmiiksi töihin ja lähti sinne pitkän äitiysloman jälkeen hieman väkisinkin. Sienna oli todella iloinen ulkoilmasta, koska tämä oli hänen ensimmäinen kertansa ulkona.

958651.jpg

Hymynaama astui koulubussiin ja menoksi.

958653.jpg

Rikulla oli vapaata kaikki arkipäivät paitsi perjantai. Hänelle jäi kotiaskareet ja laskujen maksut.

958654.jpg

"Rankan" päivän päätteeksi Riku piiloutui kirjansa taakse ylpeänä itsestään. Kesä taitaa lähestyä taas kun riippukeinukin on jo ulkona. :)

958666.jpg

Pienen Siennan naamalta oli haihtunut aamuinen hymy, kun hän sai tietää enemmän kauheasta paikasta nimeltään koulu. Ensimmäinen koekaan ei mennyt täydellisesti. :(

958673.jpg

Kun "viisas" isäpuoli kuuli tästä, Riku alkoi antamaan tukiopetusta ja auttamaan läksyissä, jotta Siennasta tulisi jo nyt menestyvä liikenainen.

958686.jpg

Sienna raivostui määräilevälle ja vaativalle isäpuolelleen niin että ei enää kuunnellut tätä ja teki kaiken itse. Riku sai höpötellä omiaan monta minuuttia. :D

******************************************************************************

Siinä viides osa. Toivottavasti piditte. =)