Tästä tämä alkaa tänä syksynä nimittäin María Longorian perustama suku. Nauttikaa. :)

********************************************************************************

941337.jpg

Tämä hieman hämmästynyt ja pelästynyt tummahiuksinen tyttönen on taksilla tuotu todella suurelle rannanläheiselle tontille. Naapureita ei näy missään eikä ehkä tule koskaan näkymäänkään. María on perhetavoitteinen skorpioni, joka haluaa terästitaaninaiseksi. Huima toivumus. No, kyllähän se sopii, jos Marían kunto kestää. :D

941340.jpg

María kaivoi repustaan ainoat omistamansa 'pikku' tavaransa ja asetteli niitä pitkin tonttia. María tylsistyisi ennen pitkää elämäänsä tällä tyhjällä tontilla.

941343.jpg

María kävi ensimmäiseksi 'vessassa' ja huomasi, että oli alkanut sataa vettä huonekaluidensa päälle. Eikä hän tietenkään ollut tästä mielissään.

941339.jpg

Postinkantaja parkaa... :(  Nuoren pojan täytyi vilustua sadeilmassa. Ei kivaa työtä.

941341.jpg

Myös vanha rouva puutarhakerhosta tuli hakemaan lisää asiakkaita, mutta Maríaa ei kiinnostanut kerhojutut ainakaan vielä tässä vaiheessa. Ehkä sitten myöhemmin.

941355.jpg

Olihan sille postinjakajan jakamalle lehdelle käyttöä. Töitä, töitä, pakkohan sitä on olla jos meinaa elää. No se asia hoitui nimittäin María sai toivomansa paikan vartijana lainvalvontauralta.

941504.jpg

María laittoi TV:n päälle. Sieltä tuli hänen ilokseen vanha saippuasarja, jota hän oli seurannut teini-iästään saakka. Mielenkiintoista ja viihdyttävää.

941500.jpg

941514.jpg

No niin. Kuntoa tarvittiin vartijana, joten jumppavideo päälle ja menoksi. María teki pari vatsalihasliikettä, mutta kunto ei riittänyt, joten tajuhan siinä meni. :D

941521.jpg

Ja päälle pieni lenkki suurella tontilla. Jaksaa, jaksaa!

941528.jpg

Lopulta paikalle saapui viereisestä naapurustustosta pari (rumaa) naista. Mutta kavereita tarvitaan.

941533.jpg

Hän ei enää kestänyt noita hassun näköisiä simejä, joten "ulos täältä!".

941539.jpg

Lopulta María pääsi kylmään suihkuun kuntoilemisen jälkeen, vaikka koko ajanhan hän oli suihkun alla; vesi sade ei loppunut koko päivänä. >:(  Hän lepäsi siltä litimärällä sängyllään ja luki litimärkää kirjaansa.

941546.jpg

María pääsi lämpimään taloon Stadissa. Kävelymatka oli pitkä, mutta ei voi mitään. :D Hyvin menee kuitenkin.

941551.jpg

UUH! Ihana mies Maríalle. Juttelemaan!

941555.jpg

Mutta María sai pettyä; miestä, jonka nimi oli muuten Gullik Hakkarainen, ei kiinnostanut María. Ihme tyyppi. Gullik toivoi kumppaniltaan pahaa hajua. :/

941582.jpg

Mies otti kuitenkin Maríasta jostain syystä kuvan. Suoraansanottuna huono kuvaaja. :D

941587.jpg

María oli jo lähdössä kotiin, kunnes huomasi komean miehen. "TUO se on!" María huusi innokkaana. Ihana laulu ääni ainakin oli..

941598.jpg

941601.jpg

Ensiksi mies nimeltään Ano Hakkarainen (varmasti näköjään sukua Gullikille :/) hämmästyi ja loukkaantui, kun María tuli mukaan laulamaan pilaten Anon keskeneräisen laulusuorituksen. Ano kuitenkin ihastui Marían lauluäänestä ja otti hänet vakavammin ja ihastuikin kai. :)

941627.jpg

Tuollakin miehellä sukulaisensa tapaan oli tapa kuvata naisia. :D Nyt María valmistui ja hieman poseerasikin.

941636.jpg

María kyseli mieheltä kaikkea, jotta saisi tietää enemmän komistuksesta. Ano on kunnanhallituksen puheenjohtaja, hyvä juttu koska María pitää miehistä jotka menestyvät työelämässään. Täydellistä ja vähän flirttailua päälle. ;)

941662.jpg

María pyysi Anoa treffeille. Todella hauskaa oli ja tunnelma nousi upeaksi. Ruokakin maistui päivän paaston jälkeen.

941668.jpg

941671.jpg

Ano ja María lähtivät treffien jälkeen Maríalle pussailemaan ja halailemaan. Muutaman tunnin päästä María hyvästeli Anon ja Ano antoi puhelinnumeronsa.

******************************************************************************

Seuraavassa osassa nähdään tuleeko Anosta Marían tuleva puoliso vai pelkkä poikaystävä. :)