Jatkoa ensimmäiselle osalle. Nauttikaa. =)

********************************************************************************

943123.jpg

Nuori pari ei pystynyt olemaan hetkeäkään erossa toisistaan, joten Anon oli palattava takaisin Marían luokse parin tunnin sisällä. Sitten he kumpikin rakastuivat toisiinsa ja tunnelma kuumeni. María rakasti miestään suunnattomasti, joten pyysi tätä muuttamaan luokseen. Ano suostui. <3 Hän toi mukanaan vähän yli 17 000 simeleonia ja siitäpä María oli vielä innostuneempi.

943129.jpg

943132.jpg

Heidän kaunis vaaleanpunainen yksikerroksinen talonsa. Melkein kaikki rahat menivät ja ilman Marían vanhoja tavaroita rahat eivät olisi riittäneet, mutta riitti! :)

943134.jpg

Hieman rumahko keittiö, mutta käyttökelpoinen. Ei ollut rahaa ruokailuryhmään, mutta kyllä seistenkin ruoka suuhun menee. Toivottavasti.

943135.jpg

Keittiön vasemmalla puolella komeilee kodikas olohuone. Toivottavasti viihtyvät. :)

943133.jpg

Sininen makuuhuone. Leppoisat oltavat.

943128.jpg

Ja kodin sydän; sininen WC.

943136.jpg

Takaisin maanpinnalle. Päivä oli kääntynyt illaksi ja pimeys otti vallan. Huonohko kokki María teki (ehkä tulevalle avio-) miehelleen juustopastaa illalliseksi. Ano kävi pytyllä ja suihkussa tässä välissä.

943138.jpg

He söivät pastaansa ja tulivat täyteen. Ano oli muuttanut hiustyyliään. Tässä mies juomassa miellytysmehua (tai mitä lie) jotta ihastuisi vielä enemmän naiseensa.

943174.jpg

María pani vähän hienompaa päälle ja pari siirtyi makuuhuoneen puolelle... Romanttista.

943176.jpg

943177.jpg

943178.jpg

Kauniin ja romanttisen illan jälkeen Ano teki jotain todella huimaa niin kuin näkyy. :) Ano kosi Maríaa ja María suostui. He ovat kihloissa.

943192.jpg

He eivät saaneet toisistaan tarpeeksi, joten jatkoivat puuhiaan aamuun asti.. :D

943193.jpg

Kultainen tuleva aviomies heräsi todella aikaisin aamulla ennen töihin lähtöä ja valmisti kauniille vaimolleen räiskäleitä. Maríalle ne maistuivat yllättävän hyvin ja sitä Ano ihmetteli, koska María oli aina pitänyt huolta linjoistaan.

943197.jpg

He mussuttivat räiskäleitä ja juttelivat niitä näitä. "Et ikinä arvaa mitä viime yönä kävi ja mistä sain tietää tänä aamuna!" María hihkui innoissaan. "Olen RASKAANA!" Ano jähmettyi paikoilleen ja tiskasi ruokaa täynnä olevan lautasensa. "Sepä kiva..." hermostuneena Ano vain tokaisi ja siirtyi kylpyhuoneen puolelle. María jatkoi syömistään yhtä iloisena raskaudestaan.

943199.jpg

María oli tiskaamassa kun Ano vihdoin tuli vessasta arkivaatteissaan ja antoi Maríalle hyvästelysuukon ja häippäsi nopeasti kimppakyydille. María ei aavistanut mitään miehensä käytöksestä.

943201.jpg

Ano lähti hienolla kyydillä ja hieman surullisella mielellä töihin.

943203.jpg

María siisti kotiaan pari tuntia ja lähti sitten kävelylle. Lämmin kesätuuli viilensi hänen kasvojaan.

943206.jpg

Mitä tämä on?! María olet menossa naimisiin muutaman päivän päästä! Mutta ei voitu mitään, koska María ihastui myös tähän mieheen. Hänessä oli jotain sellaista mitä Anosta ei löytäisi millään. Riku Karpalolla, eli tällä miehellä, ja Maríalla oli paljon yhteistä puhuttavaa ja ehkä muutakin.

943213.jpg

María palasi hymyillen kotiinsa. Laskuja oli ilmestynyt ja maksamaan niitä vain.

943215.jpg

María kaivoi jääkaapistaan aamuiset räiskäleet ja nautti niistä. "Kyllä minulla on ihana mies.. En voi jättää häntä ikinä toisen miehen takia en edes Rikun." Maríaa hymyilytti Anon ihanuus. Hän siirtyi nukkumaan.

943222.jpg

Muutaman tunnin päästä auto kurvasi pihaan. Sen kyydistä nousi Ano ja naispuoleinen henkilö. Ano ja hän näyttivät olevan TODELLA läheisiä käytöksen perusteella. Anolla oli vain yksi asia mielessä nimittäin se , että hän pääsisi mahdollisimman kauas raskaana olevasta Maríasta. Tämä nainen saisi auttaa siinä suunnitelmassa.

943236.jpg

María ryntäsi innoissaan vastaanottamaan rakkaan miehensä, kun tämän auto tuli tuomaan tämän takaisin. María sai kyllä pettyä ja suuttui äärettömästi Anon kierosta käyttäytymisestä. Anon naiskaveria vain nauratti ja Anoakin hymyilytti.

943241.jpg

943239.jpg

Ano-parka sai vihdoin kuulla kunniansa. María haukkui mies raukkaa vaikka miksi ja itki tällä kuinka Ano saattoi olla noi julma ja lopuksi María osoitti vain äärettömyyttä ja passitti miehen hornan kuuseen. "Ja lastasi et tule IKINÄ näkemäänkään!" karjui María.

943247.jpg

Anon naisystäväkin vielä kehtasi pyöriä Marían talossa. María näytti tuollekin idiootille taivaan merkit.

943250.jpg

943254.jpg

Ano Hakkarainen -raukka sai luvan jättää elämänsä ja rahansa ja lapsensa Maríalle. Ihan oikein! :D

943261.jpg

María kävi kylmässä suihkussa ja puki arkivaatteensa päälle. Hän sai puhelun nimittäin Anon sukulaiselta Gullikilta, jota oli järkyttänyt Anon käytös. Kerrankin Maríaa ymmärsi joku ja alkoi itkeä ja haukkua Anoa Gullikille. Onneksi mies kuunteli ja hänkin oli aina yrittänyt vältellä sikamaista Anoa. Gullikista ja Maríasta tuli läheiset ja ymmärtäväiset ystävykset.

943272.jpg

Puhelun jälkeen María lievitti tuskaansa siivoamalla kämppänsä. "Aloitan elämäni alusta tulevan lapseni kanssa. Toivottavasti löydän vierelleni ihanan miehen sitten joskus, mutta nyt keskityn lapseeni." María mietti ääneen.

943275.jpg

María sai myös elämäänsä vaihtelua työn avulla, joka auttoi häntä. :)

******************************************************************************

Kolmannessa osassa nähdään selviääkö María elämästään yksin ja saako hän taas elämänsä käyntiin.