Tässä jo nyt 6. osa! :D

********************************************************************************

963477.jpg

María valmisti tuona aamuna ensimmäisen koko perheen aterian. He istuivat yhdessä vihdoin syömään ja juttelivat eniten koulusta. Siennalla ei mennyt hyvin koulussa; todistus näytti 5,5. :(

963474.jpg

Sienna heitti Rikua munakkaalla ja koko perhe sai makeat naurut.

963480.jpg

Aamiaisen jälkeen he pukivat päälleen lämpimämpää vaatetta ja ottivat sitä myös vähän mukaan. Taksi tuli hakemaan heidät lentokentälle.

963483.jpg

Lentokentältä suunnattiin taksilla mukavalle leirintäalueelle Kolmijärvelle viettämään viikonloppua. :)

963485.jpg

Ensimmäisenä he menivät syömään leirintäalueen 'kahvilaan'. :D Sienna toijotti tyhjän lautasensa kanssa anovasti äitiään, että 'lisää pannareita!'.

963491.jpg

Sienna ei saanut pannareita, mutta digikameran. Sillä oli kivaa kuvata kaunista luontoa - ja äitiä. :D

963510.jpg

963507.jpg

He kalastelivat ja saivat kalaa kotiinkin vietäväksi. Tai Sienna sai kaksi mahtavaa kalaa. Riku ja Sienna kävivät myös linturetkellä. Maríaa ei huvittanut, koska hän halusi heittää kirvestä. :D

963503.jpg

963501.jpg

Lopun päivää he istuivat milloin missäkin juttelemassa kauniista säästä, järvistä ja puista. Sienna nukkui iltapäivällä, joten jaksoi tulla vielä iltamyöhällä nuotion ääreen paistamaan vaahtokarkkeja.

963496.jpg

Sitten Sienna meni omaan telttaansa ja vanhemmat omaansa. Vanhemmilla näytti olevan TODELLA hauskaa omassa teltassaan, että muiden retkeilijöidenkin piti tulla toijottamaan. :D

963522.jpg

Riku sai jostain syystä tarpeekseen telttailusta; hän ei voinut nukkua kylmässä teltassa - ehkä talvi oli huono ajankohta nukkua teltassa :D - joten hän lähti valkoisena taksiin. María ja Sienna seurasivat vikkelästi perässä.

963605.jpg

He kaikki olivat umpijäässä, joten oli kalastettujen kalojen pakko olla. Se ei haitannut vaan perheen äiti valmisti monnista maukkaan päivällisen. Ei pitkään kukaan ollut jäässä, kun saivat edes jotain lämmikettä itseensä.

963615.jpg

Sienna aloitti ruokailun jälkeen maalaamisharrastuksen. Ensimmäinen maalattava oli äiti. Aika taitava tyttö. Paljon ruskeita värisävyjä tarvittiin. :D

963620.jpg

Rikulla ja Maríalla ei ollut paljoa mitään erikoista tekemistä, joten he nauttivat toistensa lämmöstä. "Oletko ajatellut meille yhteisiä lapsia? Itse en ole erityisen halukas saamaan enempää lapsia, mutta kysyin sinun mielipidettäsi." María kyseli Rikulta varovasti. "Emme tarvitse enempää lapsia, jos sinä et halua. Onhan meillä Sienna - siis sinulla - mutta pidän häntä jo omana tyttärenäni. Sienna ja sinä olette minulle tärkeintä maailmassa." Riku hymyillen kuiskasi Maríalle. María hymyili takaisin helpottuneena.

963634.jpg

Yllätys! María kävi kaupungilla ja toi mukanaan tämän söpöliinin. Whippetin nimi on Kimi ja se on horoskoopiltaan kalat. Mukava koira. :)

963638.jpg

Kimi sai heti kavereita. :D

963641.jpg

963643.jpg

Kimi oli välillä todella rauhaton ja olisi mielellään hajottanut paikkoja. Kuitenkin hauveli rauhoittui ja esitti kuin mitään ei olisi aiemmin tapahtunut. Riku opetti Kimille monta perustaitoa ja Sienna sitten vähän monimutkaisempia temppuja. :D

963653.jpg

Riku aloitti myös maalaamisen. Koska María oli jo varattu malliksi viereisessä huoneessa, Riku maalasi Siennasta kuvan. Nätti. :)

963663.jpg

María oli saanut monta ylennystä ja alkoi saavuttaa elämäntoiveensa toteuttamisen. Logiikkaa ja kuntoa tarvittiin tällä uralla.

963681.jpg

Sienna vietti paljon aikaa yksin juuri sen takia, koska vanhemmat olivat usein töissä päivisin. Lastenhoitaja oli seurana, mutta hänen seuransa ei kelvannut ylpeälle Siennalle. Tyttö valitsi riippukeinun rauhan ja nukkui siinä vanhempien työtunnit.

963700.jpg

"Kymppi tuli! Kymppi tuli!" Kuului huuto viimeisenä päivänä ala-asteensa päättäneeltä Siennalta. "Vihdoin! Olet paras!" María hihkui. Riku taas vain maalaili. :D

963735.jpg

963720.jpg

Onnellinen Sienna sai vihdoin puhaltaa taas synttärikynttilänsä. :)

963740.jpg

Ja jo KOLMANNEN kerran Siennan huoneen sisustusta muutettiin, mutta nyt hieman enemmän naisellisemmaksi. Siennan huonetta laajennettiin, jotta hänen synttärilahjansa - mikä oli piano - mahtuisi nuoren naisen kämppään.

963757.jpg

Hihii! Ja tässä hän on! TODELLA nätti Sienna teininä! Hän sai perhetaivoitteen, ja haluaa 6 lastaan naimisiin. :/ Sienna pitää ahkeista työntekijöistä ja hajuvedestä ja inhoaa löyhkää.

963763.jpg

Mutta tytön tavat eivät olleet niin nättejä. :D

963766.jpg

Sienna ryntäsi hymysuin soittamaan lahjallaan. Taitava soittaja myös!

963772.jpg

Ja kaunotar meni soittotunnin jälkeen nukkumaan ikiomaan uuteen parisänkyynsä. :)

******************************************************************************

Siinä se. =)